Rickys KøkkenRickys Køkken
  • Private dining
    • Det praktiske
    • Video
  • Catering
    • Nytårsmenu 2020
    • Gør det selv menu 1
    • Gør det selv menu 2
    • Receptioner
    • Tapas middag 1
    • Tapas middag 2
    • Brunch
    • Grill
    • Det praktiske
  • Restaurant
  • Om Rickys
    • Spørgsmål & svar
  • Gavekort
  • Kontakt

Nytårsmenu 2020

Årets fest, nok ikke den største, måske faktisk den eneste, helt afgjort den sidste.

Appetizer

Vores elskede Puffede sesamchips med mild chiliflødeost.

Forret

Vesterhavs Torsk med frisk spidskål, saltet agurk og senneps kaviar
fumet sauce med havgus og brunet smør, hvidløgssne og sprødt brød knas
Blomster og urter

Nybagt brød og luftig smør

Mellemret

Skaldyrsbisque skabt på hummer og muslinger og med et særlig asiatisk tvist 

Hovedret

Oksemørbrad og sauce demi glace, som vi koger på i tre dage, kærlighed og omsorg får den fra start til slut
Pommes Anna,
Marineret jordskokker og pastinakker, confiteret løg, tørrede svampe og syltede gule beder, som var de slik
Persille og palmekål

Dessert

Appelsinsorbet, den bedste vi har smagt!
Vaniljemousse, brændt marengs, sprødt orange knas og guld karameller på vores måde 

 
495 kr.
pr. couvert

Fotos

Print

26 83 85 61

Mail

Catering-Menuer

  • Nytårsmenu 2020

    18 år i træk og vi elsker det!

  • Gør det selv menu 1

    Med en 'Gør det selv menu' kan du sidde med til bords hele aftenen.

  • Gør det selv menu 2

    Med en 'Gør det selv menu' kan du sidde med til bords hele aftenen.

  • Receptioner

    Små, sofistikerede anretninger der kan spises uden bestik.

  • Tapas middag 1

    Et gastronomisk hit, når du vil hygge og snacke omkring de velanrettede fade.

  • Tapas middag 2

    Et gastronomisk hit, når du vil hygge og snacke omkring de velanrettede fade.

  • Brunch

    Forestil dig duften af nybagte pandekager og hjemmebagt brød.

  • Grill

    Vores kokke tilbereder en lækker sommerbuffet.

Det praktiske

I hvilke områder leverer Rickys Køkken mad?

Vi leverer fortrinsvis i hele Storkøbenhavn, men er du interesseret i at få leveret et andet sted på Sjælland, så ring til os og vi finder ud af noget.

Hvor mange personer skal man være for at booke catering?

Vi tilbyder catering hvis i er minimum 8 personer
Hvis i ønsker en kok med ud, kræver det en min. omsætning på 10.000 kroner.

Dog nytårsmenu 2 personer

Hvad koster det at få leveret?

Leveringer i Storkøbenhavn koster 360 kroner.

Kan man leje en af jeres kokke til at passe buffeten?

Når vi står for maden til receptioner, fester og lignende, er det altid en af vores kokke, der leverer maden.

Vi leverer aldrig kun til indgangen, men sørger for at bære maden indenfor, ligesom vi vejleder og fortæller om de gastronomiske oplevelser, der venter.

Hvis I ønsker, at kokken deltager endnu længere, kan det sagtens lade sig gøre. Det koster i så fald 360 kroner i timen.

Spørg til allergener?

Kontakt os
for information
om indhold af allergene
ingredienser i vores mad
 
 

Kontakt

Vi er et personligt og kreativt køkken. Vi elsker at tale med dig om dit arrangement enten pr. telefon eller mail.

Vi lægger stor vægt på det personlige, og for os handler det om være med til at give dig den bedste oplevelse, fra første kontakt til dine gæster er mætte.
  • Rickys Køkken
  • Herlevgårdsvej 18
  • 2730 Herlev

  • 26 83 85 61
  • mail@rickyskoekken.dk
  • Find vej

Nyhedsbrev

Nye tiltag i Rickys Køkken er ikke noget sjældent syn. Vi elsker at fortælle om, hvad der sker, og holde dig orienteret omkring begivenheder, nye menuer, en opskrift vi anbefaler og meget andet.

Spørgsmål & svar

Er det muligt at få restauranten åbnet?Spørg til allergener?Hvor mange personer skal man være for at booke catering?I hvilke områder leverer Rickys Køkken mad? Læs flere spørgsmål her
  • Rickys Køkken
  • Herlevgårdsvej 18
  • 2730 Herlev
  • 26 83 85 61
  • mail@rickyskoekken.dk
  • Find vej