Det praktiske

Private dining

Medbringer I selv service?

Vi har selvfølgelig selv potter, pander og alt det øvrige gear, vi skal bruge for at top-tune maden.

Vi medbringer selv tallerkener til de retter som er tallerken anrettet.

Hvor meget køkkenkapacitet skal I bruge til Private Dining?

Vi skal bruge et komfur, en ovn, en hylde i fryseren og en hylde i køleskabet.

Derudover skal der være bordplads, så vi kan anrette det antal tallerkener, som svarer til antallet af gæster. Det behøver dog ikke at være et køkkenbord, men kan f.eks. være et anretterbord.

Hvor længe er I til stede ved en Private Dining?

Vi kommer typisk 1-1 ½ time før den første ret skal serveres, og vi bliver til den sidste ret er præsenteret og sat på bordet. Derefter rydder vi op i køkkenet og lister lige så stille af, så I kan nyde resten af aftenen.

Kan I sørge for serveringen?

Kokkene hos Rickys Køkken er meget tæt på gæsterne ved Private Dining og kommer altid ind og præsenterer menuen. Vi giver også gerne en hånd med, når retterne skal serveres.

Tjenere/serveringspersonale skal værten dog selv sørge for. Vi formidler kun tjenere i ganske særlige tilfælde.

Hvor mange personer skal man være for at booke Private Dining?

Vi tilbyder Private Dining, hvis I er minimum 25 personer.
 
 

Catering

I hvilke områder leverer Rickys Køkken mad?

Vi leverer fortrinsvis i hele Storkøbenhavn, men er du interesseret i at få leveret et andet sted på Sjælland, så ring til os og vi finder ud af noget.

Hvor mange personer skal man være for at booke catering?

Vi tilbyder catering hvis i er minimum 8 personer
Hvis i ønsker en kok med ud, kræver det en min. omsætning på 10.000 kroner.

Dog nytårsmenu 1 person

Hvad koster det at få leveret?

Leveringer i Storkøbenhavn koster 360 kroner.

Kan man leje en af jeres kokke til at passe buffeten?

Når vi står for maden til receptioner, fester og lignende, er det altid en af vores kokke, der leverer maden.

Vi leverer aldrig kun til indgangen, men sørger for at bære maden indenfor, ligesom vi vejleder og fortæller om de gastronomiske oplevelser, der venter.

Hvis I ønsker, at kokken deltager endnu længere, kan det sagtens lade sig gøre. Det koster i så fald 360 kroner i timen.

Spørg til allergener?

Kontakt os
for information
om indhold af allergene
ingredienser i vores mad
 
 

Restaurant

Hvor store selskaber kan i afholde?

Vi kan klare op til 500 gæster.

Accepterer i dankort, kreditkort mv.

Ja, men ikke Mastercard

Er det muligt at få restauranten åbnet?

Vi afholder gerne middagsselskaber, hvis I er minimum 15 personer, og hvis det ikke er en aften, hvor restauranten i forvejen kører en event.