Rickys KøkkenRickys Køkken
  • Private dining
    • Vintermenu
    • Sommermenu
    • Alternative retter til sommermenuen
    • Livretter
    • Det praktiske
    • Video
  • Catering
    • Det praktiske
  • Restaurant
  • Om Rickys
    • Spørgsmål & svar
  • Gavekort
  • Kontakt

Livretter

MODNET LAKS I RØDBEDE OG LIME MED PURLØGSMAJO, MALTJORD OG HVIDLØGSSNE

TUN I DET HALVE AF JAPAN
RADISE, PURLØGSEMULSION, SESAM, HVIDLØGSSNE OG MALTJORD

RØDTUNGE MED GENNEMSIGTIG DILD OG EMULSION
MALTPINDE OG GRØN SYRE

RØDFISK MED SAUCE MOUSSELINE OG GRØNT I 1000 TERN
ÆRTESKUD OG HAVSKUM

GLASERET KALVEBRISLER I BRUNETSMØR, SYRLIGE LØG I VARIATON OG SKORZONERRØDDER

FOIEGRAS MED YUSU RASP OG BAGT RØDBEDE MED TRANEBÆRGLACE

KALVETATAR OG SYRLIGE SENNEPS PERLER MED BRÆNDTE SKALOTTER OG WASSABI MAYO PÅ SIFON
SKOVSYRE, GULERODS CRUDITÉ OG SPRØDT RUGBRØD

RØGET KANINSALAT MED MARV AF GULEROD SYLTET I EGEN JUICE, SPRØD RUGBRØDS CRUMBLE OG HAVTORN 

LAKRIDS ISCREME OG HAVTORNSORBET MED
HVID CHOKOLADEMOUSSE I EGEN SKAL OG LAKRIDS TUILLE

 
fra 75 kr.
pr. couvert

Fotos

Print

26 83 85 61

Mail

Private dining-Menuer

  • Vintermenu

    Mens du venter på at tage imod dine gæster, kan du iagttage kokken, som er ved at forfine skummet, der skal ledsage den første appetizer.

  • Sommermenu

    Med Private Dining kan dine gæster nyde en aften med fire eller op til 8 serveringer.

  • Alternative retter til sommermenuen

    Vi anbefaler disse hits!

  • Livretter

    Vi tilbyder at udvide menuen med disse retter som er store hits i vores sortiment!

Det praktiske

Medbringer I selv service?

Vi har selvfølgelig selv potter, pander og alt det øvrige gear, vi skal bruge for at top-tune maden.

Vi medbringer selv tallerkener til de retter som er tallerken anrettet.

Hvor meget køkkenkapacitet skal I bruge til Private Dining?

Vi skal bruge et komfur, en ovn, en hylde i fryseren og en hylde i køleskabet.

Derudover skal der være bordplads, så vi kan anrette det antal tallerkener, som svarer til antallet af gæster. Det behøver dog ikke at være et køkkenbord, men kan f.eks. være et anretterbord.

Hvor længe er I til stede ved en Private Dining?

Vi kommer typisk 1-1 ½ time før den første ret skal serveres, og vi bliver til den sidste ret er præsenteret og sat på bordet. Derefter rydder vi op i køkkenet og lister lige så stille af, så I kan nyde resten af aftenen.

Kan I sørge for serveringen?

Kokkene hos Rickys Køkken er meget tæt på gæsterne ved Private Dining og kommer altid ind og præsenterer menuen. Vi giver også gerne en hånd med, når retterne skal serveres.

Tjenere/serveringspersonale skal værten dog selv sørge for. Vi formidler kun tjenere i ganske særlige tilfælde.

Hvor mange personer skal man være for at booke Private Dining?

Vi tilbyder Private Dining, hvis I er minimum 12 personer.
 
 

Nyhedsbrev

Nye tiltag i Rickys Køkken er ikke noget sjældent syn. Vi elsker at fortælle om, hvad der sker, og holde dig orienteret omkring begivenheder, nye menuer, en opskrift vi anbefaler og meget andet.

Spørgsmål & svar

Hvor mange personer skal man være for at booke catering?Hvor mange personer skal man være for at booke Private Dining?Kan man leje en af jeres kokke til at passe buffeten?Hvad koster det at få leveret? Læs flere spørgsmål her
  • Rickys Køkken
  • Herlevgårdsvej 18
  • 2730 Herlev
  • 26 83 85 61
  • mail@rickyskoekken.dk
  • Find vej