Rickys KøkkenRickys Køkken
  • Private dining
    • Det praktiske
    • Video
  • Catering
    • Gør det selv menu 1
    • Gør det selv menu 2
    • Receptioner
    • Tapas middag 1
    • Tapas middag 2
    • Brunch
    • Grill
    • Det praktiske
  • Restaurant
  • Om Rickys
    • Spørgsmål & svar
  • Gavekort
  • Kontakt

Tapas middag 1

Uhøjtideligt og hipt… Så kort kan man beskrive vores tapasmiddag, der består af en lang række delikate smagsoplevelser. De mange små retter er en typisk stemningsskaber og egner sig fortrinligt til at sidde og snacke den omkring de velanrettede fade.

TAPASMIDDAG 1

STEGT TIGERREJE I RØD KARRY OG HVIDLØG

TUN I DET HALVE AF JAPAN
RADISE, PURLØGSEMULSION OG RISTET SESAM
 
LAKS MODNET I LIME OG RØDBEDE MED MOUSSELINE SAUCE OG CHIPS
 
KALVEFILET MED DEMIGLACE
 
SVINEKÆBER I KRAFTIG RØDBEDE OG TRANEBÆR SAUCE

FOIE GRAS TERRIN MED SYLTEDE HAVTORN
 
RØGET SAFTIG KYLLING MED BACON CRUNCH PÅ BØLGEKNÆK

NYE KARTOFLER MED AIOLI OG LANGTIDSTØRRET TOMAT

TOMAT EVENTYR

MENUEN ER SERVERET MED FILONE, ELEFANTBRØD OG SMØR

DESSERT

MAZARIN MED VANILJECREME OG SØDE RABARBER
 
BAILEYS FLØDEIS MED CHOKOLADE
 
375 kr.
pr. couvert
  • 330 kr. for levering i Storkøbenhavn
  • 330 kr. i timen pr. kok fra ankomst (efter aftale)

Fotos

Print

26 83 85 61

Mail

Catering-Menuer

  • Gør det selv menu 1

    Med en 'Gør det selv menu' kan du sidde med til bords hele aftenen.

  • Gør det selv menu 2

    Med en 'Gør det selv menu' kan du sidde med til bords hele aftenen.

  • Receptioner

    Små, sofistikerede anretninger der kan spises uden bestik.

  • Tapas middag 1

    Et gastronomisk hit, når du vil hygge og snacke omkring de velanrettede fade.

  • Tapas middag 2

    Et gastronomisk hit, når du vil hygge og snacke omkring de velanrettede fade.

  • Brunch

    Forestil dig duften af nybagte pandekager og hjemmebagt brød.

  • Grill

    Vores kokke tilbereder en lækker sommerbuffet.

Det praktiske

I hvilke områder leverer Rickys Køkken mad?

Vi leverer fortrinsvis i hele Storkøbenhavn, men er du interesseret i at få leveret et andet sted på Sjælland, så ring til os og vi finder ud af noget.

Hvor mange personer skal man være for at booke catering?

Vi tilbyder catering hvis i er minimum 8 personer
Hvis i ønsker en kok med ud, kræver det en min. omsætning på 10.000 kroner.

Dog nytårsmenu 2 personer

Hvad koster det at få leveret?

Leveringer i Storkøbenhavn koster 360 kroner.

Kan man leje en af jeres kokke til at passe buffeten?

Når vi står for maden til receptioner, fester og lignende, er det altid en af vores kokke, der leverer maden.

Vi leverer aldrig kun til indgangen, men sørger for at bære maden indenfor, ligesom vi vejleder og fortæller om de gastronomiske oplevelser, der venter.

Hvis I ønsker, at kokken deltager endnu længere, kan det sagtens lade sig gøre. Det koster i så fald 360 kroner i timen.

Spørg til allergener?

Kontakt os
for information
om indhold af allergene
ingredienser i vores mad
 
 

Kontakt

Vi er et personligt og kreativt køkken. Vi elsker at tale med dig om dit arrangement enten pr. telefon eller mail.

Vi lægger stor vægt på det personlige, og for os handler det om være med til at give dig den bedste oplevelse, fra første kontakt til dine gæster er mætte.
  • Rickys Køkken
  • Herlevgårdsvej 18
  • 2730 Herlev

  • 26 83 85 61
  • mail@rickyskoekken.dk
  • Find vej

Nyhedsbrev

Nye tiltag i Rickys Køkken er ikke noget sjældent syn. Vi elsker at fortælle om, hvad der sker, og holde dig orienteret omkring begivenheder, nye menuer, en opskrift vi anbefaler og meget andet.

Spørgsmål & svar

Hvor længe er I til stede ved en Private Dining?Hvor mange personer skal man være for at booke catering?I hvilke områder leverer Rickys Køkken mad?Medbringer I selv service? Læs flere spørgsmål her
  • Rickys Køkken
  • Herlevgårdsvej 18
  • 2730 Herlev
  • 26 83 85 61
  • mail@rickyskoekken.dk
  • Find vej