Rickys KøkkenRickys Køkken
  • Private dining
    • Det praktiske
    • Video
  • Catering
    • Gør det selv menu 1
    • Gør det selv menu 2
    • Receptioner
    • Tapas middag 1
    • Tapas middag 2
    • Brunch
    • Grill
    • Det praktiske
  • Restaurant
  • Om Rickys
    • Spørgsmål & svar
  • Gavekort
  • Kontakt

Receptioner

Når Rickys Køkken leverer mad til receptioner, bliver der serveret små, sofistikerede anretninger. Der er tale om en slags moderne pindemadder, som kan spises uden brug af kniv og gaffel. Samtidig prioriterer vi smagen og udtrykket ned til mindste detalje. Dermed får dine receptionsgæster både noget forfinet og jordnært til deres smagssans.

Nybagt brød er en fast ledsager til receptionsretterne, og vores kreative kokke færdiganretter altid lækkerierne på stedet og sikrer sig at alt spiller, inden vi overlader det til jer.

Se eksempler på vores receptionsretter nedenfor:

FISKEN

STEGT TIGERREJE I RØD KARRY OG HVIDLØG
TUN RILETTE MED FRISK TUN PÅ CROUTON.
MODNET LAKS I LIME, HVIDLØG OG RØDBEDE MED PURLØGSEMULSION
REJEMOUSSE MED ÆG OG SPRØDT RUGBRØD
 
KØDET

KALVECULOTTE MED HONNING OG CAJUN.
FOIE GRAS TERRIN MED SYLTEDE HAVTORN
CHORIZO MED EMMENTALER
SALAMI DOLCE RULLET MED EGEBLAD OG OLIVEN
FRIKADELLE AF KALV, RØRT MED ROSMARIN OG SOLTØRRET TOMAT.
RØGET SAFTIG KYLLING MED BACON CRUNCH PÅ BØLGEKNÆK
DADEL MED BASILIKUM OG BACON
SOYA CROUTON MED VALNØDDEPESTO, TRØFFEL PØLSE OG SYRLIGE LØG

DET GRØNNE

NYE KARTOFLER MED AIOLI OG LANGTIDSTØRRET TOMAT
TOAST MED MADAGASKAR FLØDEOST OG AGURK
SUKKERÆRTER DYPPET I ÆRTE PURÉ OG PUFFEDE RIS
TOMAT EVENTYR
STEGT BLOMKÅLSMOUSSE MED SYRLIGE BUKETTER OG URT

DET SØDE

BROWNIES MED FLØDESKUM
GULERODSKAGE MED CHOKOLADEGLASUR OG KRYSTALLISERET HVID CHOKOLADE
FRUGT PÅ PIND, ALTID ÅRSTIDS BESTEMT
HAVTORNMOUSSE MED SYLTEDE BÆR
CHOKOLADETRØFFEL MED SMAG AF HVAD KØKKENET LYSTER
En receptionsmenu består typisk af 6-12 retter. Prisen afhænger af antallet og ligger sædvanligvis mellem 125-325 kroner pr. couvert.
fra 125 kr.
pr. couvert
  • 330 kr. for levering i Storkøbenhavn
  • 330 kr. i timen pr. kok fra ankomst (efter aftale)

Fotos

Print

26 83 85 61

Mail

Catering-Menuer

  • Gør det selv menu 1

    Med en 'Gør det selv menu' kan du sidde med til bords hele aftenen.

  • Gør det selv menu 2

    Med en 'Gør det selv menu' kan du sidde med til bords hele aftenen.

  • Receptioner

    Små, sofistikerede anretninger der kan spises uden bestik.

  • Tapas middag 1

    Et gastronomisk hit, når du vil hygge og snacke omkring de velanrettede fade.

  • Tapas middag 2

    Et gastronomisk hit, når du vil hygge og snacke omkring de velanrettede fade.

  • Brunch

    Forestil dig duften af nybagte pandekager og hjemmebagt brød.

  • Grill

    Vores kokke tilbereder en lækker sommerbuffet.

Det praktiske

I hvilke områder leverer Rickys Køkken mad?

Vi leverer fortrinsvis i hele Storkøbenhavn, men er du interesseret i at få leveret et andet sted på Sjælland, så ring til os og vi finder ud af noget.

Hvor mange personer skal man være for at booke catering?

Vi tilbyder catering hvis i er minimum 8 personer
Dog nytårsmenu 2 personer

Hvad koster det at få leveret?

Leveringer i Storkøbenhavn koster 330 kroner.

Kan man leje en af jeres kokke til at passe buffeten?

Når vi står for maden til receptioner, fester og lignende, er det altid en af vores kokke, der leverer maden.

Vi leverer aldrig kun til indgangen, men sørger for at bære maden indenfor, ligesom vi vejleder og fortæller om de gastronomiske oplevelser, der venter.

Hvis I ønsker, at kokken deltager endnu længere, kan det sagtens lade sig gøre. Det koster i så fald 300 kroner i timen.

Spørg til allergener?

Kontakt os
for information
om indhold af allergene
ingredienser i vores mad
 
 

Kontakt

Vi er et personligt og kreativt køkken. Vi elsker at tale med dig om dit arrangement enten pr. telefon eller mail.

Vi lægger stor vægt på det personlige, og for os handler det om være med til at give dig den bedste oplevelse, fra første kontakt til dine gæster er mætte.
  • Rickys Køkken
  • Herlevgårdsvej 18
  • 2730 Herlev

  • 26 83 85 61
  • mail@rickyskoekken.dk
  • Find vej

Nyhedsbrev

Nye tiltag i Rickys Køkken er ikke noget sjældent syn. Vi elsker at fortælle om, hvad der sker, og holde dig orienteret omkring begivenheder, nye menuer, en opskrift vi anbefaler og meget andet.

Spørgsmål & svar

Kan I sørge for serveringen?Hvor mange personer skal man være for at booke Private Dining?Hvor store selskaber kan i afholde?Accepterer i dankort, kreditkort mv. Læs flere spørgsmål her
  • Rickys Køkken
  • Herlevgårdsvej 18
  • 2730 Herlev
  • 26 83 85 61
  • mail@rickyskoekken.dk
  • Find vej